1. oktober 2013

Jussi Adler-Olsen er en af mange danske forfattere, hvis yndlingsretter er kommet med i kogebogen “Forfatternes Køkken – Opskrifter fra det litterære folkekøkken – og andre gode r etter” Fra Hald Hovedgaard (Hald Hovedgaard, 2012).

Jussi Adler-Olsen havde med Kvinden i buret (2007) kun lige taget hul på afdeling Q-serien, da han i marts 2008 medvirkede ved det 22. af de legendariske litterære folkekøkkener på Hald Hovedgaard.
To af de tre retter, som Jussi præsenterede for publikum den aften, kom siden med i kogebogen;
”Asparges, som Jussi laver dem” og
”Jussis risikable retro-dessert”.

jussi_mad_2008
Kogebogen, der er skrevet af Hald Hovedgaards mangeårige kogekone, Gitte Rannes, ligner ikke nogen anden kogebog.
Foruden de mange opskrifter med forbindelse til de litterære folkekøkkener og til Hald Hovedgaard byder kogebogen Forfatternes køkken på en anderledes underfundig og humoristisk tilgang til god, enkel og spændende madlavning.Læs mere om Forfatternes køkken på hjemmesiden:
www.forfatterneskøkken.dk

Bogen kan købes ved at følge linket. Den koster 200 kroner