14. oktober 2016

Både læsere og anmeldere har været rundhåndede med tilbagemeldingerne – har har vi samlet et udpluk:

****** –  Dagbladenes Bureau
Afdeling Q på hårdt arbejde i suveræn krimi … [Jussi Adler-Olsen] skriver med et kolossalt drive og overskud, og hans evne til at få de mange handlingstråde til at falde i hak er suveræn.

♥♥♥♥♥-  Krimifan.dk
Selfies er først og fremmest en thriller, som vi kender den, men den er også en satire og sjældent, nok aldrig, har en krimi fået mig til at klukke så meget af grin. Også denne her gang er Jussi kommet over de 500 sider, men efter min mening, er der intet, der bare er fyld og kunne være undværet. Bogen er for mig et bevis på, at Jussi er i topform og slutningen viser os, vi har meget mere i vente.

***** –  Ekstra Bladet
Nyt pletskud fra Jussi.Selfies er et værk, man gør klogt i at læse uden for mange afbrydelser. Der er nemlig mange personer, sager, begivenheder og mystiske sammenfald at holde styr på. Til gengæld får man en forrygende og stærkt underholdende oplevelse. Adler-Olsen demonstrerer endnu en gang sin helt unikke evne til at udtænke et imponerende plot med mange forskellige handlingsforløb, som udvikler sig i uventet retning både hver for sig, og som alligevel hænger sammen.

***** –  Jyllands-Posten
Adler-Olsen spiller som tidligere virtuost på mange strenge med overlappende plot-udviklinger og stilsikkert sprog med mange klart tonende registre.

♥♥♥♥ – Politiken
Her i 7. bind om sine antihelte overgår Jussi sig selv som eventyrfortællende krimijonglør.

**** –  Berlingske
Her er fuld fart over feltet med både lun og spidsfindig humor, og det hele leveres så velsmurt, at alle kan være med.

**** –  Nordjyske
At Jussi Adler-Olsen kan brygge et plot, der holder, ved vi.

Vildmedkrimi.dk
Selfies er både mørk, satirisk, tragisk/komisk, og den er pokkers god og underholdende. Endnu en væsentlig brik i det store puslespil om Carl, Assad og Rose.

Litteratursiden.dk
Danmarks ukronede krimikonge lever op til forventningerne i sin syvende krimi om folkene fra Afdeling Q. Den nye roman er ovenikøbet blandt de bedste i serien.

Bognørden.dk
Selfies er den roman i serien, der har haft flest sidespor, det er virkelig godt udtænkt, sproget flyder og jeg var underholdt.

Bogblogger.dk
Adler-Olsen er skarpere end nogensinde og plottet i Selfies er i særklasse.

Bogfidusen
Jussi har her skrevet et mesterværk.