24. februar 2017

Har du læst ’Washington Dekretet’ af Jussi?

Ellers har du en selvstændig thriller af rang at se frem til.

Her møder vi en nyvalgt præsident, der viser sig at være psykisk afvigende, og som i bagagen har en dagsorden, der kommer til at omstyrte alt det, som USA ellers står for.

”Han er politisk skolet og ved, hvilken magt der er givet ham i hænderne på denne post,” fortæller Jussi selv. ”Med dekreter styrer han landet sikkert mod en undtagelsestilstand, hvilket igen åbner op for nye dekreter, der gør ham i stand til at regere enevældigt og helt uden om almindelige demokratiske spilleregler og langt uden for Kongressens rækkevidde.”

Jussi fortsætter: ”Historien skrev jeg i 2003-2006 på baggrund af en viden om disse over 15.000 dekreter, der til enhver tid gør den amerikanske præsident til indehaver af det farligste embede nogensinde skabt. Flere amerikanske såkaldte eksperter sagde dengang, at en sådan situation aldrig ville kunne opstå, men deres kendskab til dekreternes vide omfang var også meget begrænset.”

I dag, ti år efter, synes denne dommedagsprofeti at kunne blive til virkelighed med en præsident, der trodser alle rådgivningsorganer og skolede politiske hjerner.

Læs bogen og følg den unge kvindelige trainee i Det Hvide Hus, Doggie Rogers’, lidt for spændende og ensomme kamp imod katastrofens ultimative omfang.

Se mere om titlen her: https://jussiadlerolsen.dk/produkt/washington-dekretet/